I'm in L O V E .

Hello!

Har precis målat naglarna, vintage rosa färg. Lovely. ♥ Och med pumpa oranga tippar! Lite annorlunda sådär!
Sitter just nu och dricker Bob's ekologiska jordgubbs saft! Mums.

Idag kommer min släkt hit och firar mig eftersom jag fyllde år i Måndags! Min morbror, hans tjej o dotter (Lilla söta tuva som fyllde 2 år) , min moster och Sanna! ♥
Vi ska senare ut och handla mat för vi ska göra en stor Taco middag! Hur gott? Thaimat och taco är de bästa maten ever.

Har inte hängt med i Idol men hörde nyss på idol reprisen när André sjöng. Omg.. fattar varför alla älskar honom. Hans röst är underbar! Be my boyfriend? haha.

Nu ska jag fortsätta dricka saft och spela något daotaspeeeel. *geek*

Puss&Kram - Michelle Lindh. ♥


Jag i förrgår med mitt lockiga/ruffshår! (y) Har min plattång hos John,
syns det? :]

Helg Och Lov !

Hej det är sannääää idag va det sista dagen på praktiken,Och nu har vi lov vilket inte är så ovanlgt att jag har  (: men sjukt skönt ska det bli allafall ! Snart ska jag iväg och köpa present tll mchelle,Åh jag hatar att köpa paket ! Alla kommer jämt med superbra saker så har man typ köpt en bajskorv själv,Haha. Michelle har ju shoppat varje dag så jag vet inte ens vad hon har men jag ska nog hitta på något :) Men nu tror jag kärringen mn kom hem så nu ska jag åka iväg men hörs senare ! //sanna alvelius


Tiger ♥

Nörd, and I'm proud of it !

Hej!
Såg att Sanna skrev ett inlägg! Det är fan värt applåder! (y)

På fredag så har jag varit i Sandviken (hos min mormor) i två hela veckor. Tiden flyger iväg måste jag säga. Men det är nog för att jag shoppat nästan varje dag. Jag har gjort av med flera tusen, vilket kanske är lite för er, men ganska mycket för mig eftersom jag inte brukar shoppa så mycket på så kort tid. Jag kan ta kort sen med kameran vad jag köpt, just nu är den hos Sanna dock. Men när hon kommer hit så ska jag be henne ta med kameran så tar jag kort på allting! Sounds good, right? Och nu låter det som att jag vill ha mer läsare osv. Men jag tycker att det är kul att kolla tillbaka och då kommer man ihåg saker man egentligen glömt! :)
Jag har iallafall shoppat mycket kläder, smink och produkter! Mest smink dåra, det är my passion! Hihi. Love makeup.

Idag har det inte hänt mycket. Jag vaknade väldigt tidigt, runt kvart i åtta tror jag det var. Då gick jag upp med grus i ögonen , skittrött , vaknade pga att jag drack vatten typ hela natten så jag trodde jag skulle kissa på mig på morgonen! Haha! Men sen kunde jag självklart inte somna om för mormor var redan vaken. Så jag tvättade mig i ansiktet och klädde på mig. Btw, jag har haft finnar, inte mycket finnar, men i pannan och på hakan typ. *nasty* Men nu har jag använt en superbra produkt i nästan två veckor och min hy har blivit superbra! Har nog aldrig haft så bra hy som nu! *Happyface*

Anyways, sen har jag gått och fikat på stan och shoppat med mormor. Det är väl så min dag sett ut.

Soc kommer imorgon.. jag var så nervös att jag fick huvudvärk och mådde illa på eftermiddagen. Nu har det gått över när jag tog ett bad. Skönt. Soc kommer imorgon klockan tio hit och ska prata med mig och mormor eftersom jag ska flytta till Hedemora några månader. Sen ska jag flytta tillbaka till Borlänge och kanske få en egen lägenhet! Det känns riktigt jävla skönt!

Men nu ska jag fortsätta geeka spelet sims 3 ! haha vet, värsta spelnörden! Nörd and I'm proud of it!

26/10-2011

Hejsan jag måste bara säga att jag är.. vad ska man säga otroligt "slut" , "matt" på allt just nu. skolan soc min praoplats (ett dagis,SKITKUL)känner mig också lite ensam utan min bästis,Vi har inte träffats på mer än två veckor och det är skit MYCKET för oss för innan det va vi kanske i från varandra 3 timmar ?  och nej jag vill inte skryta om mitt liv eller något det är det inget att skryta om men det skulle ju vara som en dagbok,Right? vi fick iallafall hem ett brev från soc idag.om att dom skulle komma hit och göra  ett hembesök hos oss,Och vafan skulle det vara bra för egentligen ? och när jag är på hennes möten så försöker hon bara få mig på "en annan väg" haha nej jag är inte värsta knarkaren.. Bara nästan ;) Iallafall så är jag tydligen helt omöjlig..ja nog om det min praktik.. Gud vad det är roligt massa snorungar som klänger (och tafsar på mina bröst) haha I know .. Jag brukar bara sitta ner och hålla i en bok för då ser jag duktig ut (Y) Ett tips haha! Och internet cp:ar 24/7 men det är väl soc det med antar jag,eftersom dom gnäller på det hela tiden... Ja vad ska jag mer säga inegnting specilelt händer hemma heller iallafall ingenting som jag behöver skriva här.. Men vi kan höras imorgon eller något om mer vad som händer i helgen osv (:

//sanna alvelius


Dagbok? Thoughts.

Hej, det är Michelle. Long time no seen.

Ärligt talat, så har jag bestämt mig för att börja skriva här igen endast för att jag älskar att skriva, både för hand och på dator. Det tycker nog dock inte Sanna. Ni kommer nog få se mer inlägg från mig, eftersom Sanna är en lat apa.

Men dock bryr jag mig inte om jag får många läsare. Jag tänker skriva för att komma ihåg, lättare att skriva här än i dagbok.. Så det här kommer bli lite som en dagbok faktiskt, mina och Sannas dagar i detalj typ och mycket tankar och kanske rentav några noveller från min sida? Det återstå att se. Men om du gillar att läsa osv, så får ni gärna fortsätta kika här! Kommer även lägga in lite smått om mode , smink och allting sånt eftersom det är en stor passion för både mig och Sanna!

Om ni ska kommentera elakt så ska ni veta att det inte ens kommer synas i bloggen. Vi har en tjej som kollar igenom kommentarer och raderar sånt som är elakt och så vidare. Endast dom snälla och trevliga kommentarerna stannar kvar och syns! :-) För jag tycker att det borde finnas mer positivitet istället för negativitet. Självklart så kommer negativiteten alltid att finnas! Men man kan ju göra mycket för att minska den och vara lite positiv själv!

Jag har inte det superlätt, men jag gör allt för att inte vara negativ och klanka ner på mina vänner och min släkt och folk jag inte känner. För man tjänar inte en krona på att till exempel kommentera: ''Fan vad ful du är!'' Eller '' Gå och banta, du är så jävla tjock!'' . Jag erkänner att jag blev ledsen förut, men nu bryr jag mig lika lite om det som jag bryr mig om till exempel idioter. Men vi har endå en god vän som tar bort elaka kommenterar och dom andra snälla kommentarerna läser jag och Sanna igenom och godkänner dom! Riktigt bra system.

Men men.. Jag ville bara skriva ett första inlägg för att säga att We are back in the game! Nejdå, men ni förstår vad jag menar! ;)

Puss&Kram! / Michelle Lindh. ♥


Tänkte ladda upp bild, men det tog alldeles för lång tid! Gör det senare i nästa inlägg eller när det fungerar! Vill också tilläga att det kommer en ny design på bloggen inom en snar framtid Puss.

RSS 2.0