Stå Ut.

Helloo.

Sitter just nu och kollar på smink videos på Youtube. Det är dimmigt som fan ute och kallt, regningt. Hemskt , med andra ord.

Känner mig nästan deprimerad, jag är alltid glad och bubblig o så. Men just nu känns allt bara skit. Vill bara till Borlänge igen, saknar det så himla mycket. Man vet inte vad man har förens man förlorat det, med andra ord. Visst det är kul här hos mormor också, men jag känner att nu vill jag bara hem till alla kompisar och min hemstad igen. Mitt all of that. Måste stå ut , men jag vet inte om jag orkar.

Inlägg nr 2..


Aaa nu tänkte jag visa lite produkter och sånt liknande,michelle har redan lagt upp massa bra saker redan ! Men jag ska göra mitt bästa :)



Det här nagellacket ifrån china glaze tycker jag är jätte fint,den är dock slut nu men jag ska nog köpa en ny någon gång (: china glaze kan du köpa på tex kicks eller åhlens eller även beställa på chinaglazes hemsida :)




Den här färgen är även väldigt fin specielt nu till jul,det är fina jul färger blandade tillsammans lite annorlunda sådär (:



Här har vi några O.P.I nagellack kosatar 50 kr mer än china glaze men dom är också jätte bra!



Den här palletten är det superfina färger i,jag kommer inte ihåg vad den heter nu mannies någonting finns på det flesta nätbutiker som har smink (:




Nu kom det en väldigt random sak men jag ska helt klart köpa denna söta hello kitty damsugare,grymt billig också ! kolla hello kittys hemsida också ! (Y)



Älskar detta läppglans den förstorar läpparna (på ett snyggt sätt) sen så är den genomskilning så man kan ha tex ett knall rött läppstift under skitsnyggt !♥ jag kan visa mer sen ska leta på mera saker först annars dör väl datorn när jag nästan är klar puss /sanna alvelius. :)



STORT INLÄGG - Smink , produkter, kläder , smycken!

Hej! Det var längesen. Michelle nu som skriver. Tänkte göra ett ULTRASTORT inlägg om smink, produkter och kläder! ENJOY.

Första hemsidan: Bathandbodyworks.com

Doftljus. Winter Candy apple.
Detta ljus kommer från deras vinter kollektion. Vill ha! Älskar ljus. Och speciellt ljus som luktar gott. Detta verkar passa perfekt för julen och vintern.



Fireside. Vill ha denna! Tänk er den här typ en kall vinterkväll eller varför inte en tidig vintermorgon?


Hot Chocolate. Cravings.  Älskar choklad! Och speciellt varm choklad med marsmallow ♥ Detta luktar superb!



Sweet Pea. Denna luktar ljuuuvligt underbart. Sött, gulligt och tjejigt.



Coconut Butter. ( 4 lips )
Jag har sällan torra läppar, kanske iofs för att jag alltid har lip balm eller något sånt med mig. Men denna Lip butter verkar frestande. Kokosnöt är en av mina favorit dofter. Love It ♥ Denna blir nog att beställa hem!


Mango Butter
Gillar även lite fruktiga dofter och denna verkar också helt underbar. Älskar mango frukten att äta alltså. Har nog inte en enda produkt med mango , så man kanske skulle beställa även denna också? Skulle vara kul med något nytt! ♥


Watermelon Sorbet
Detta läppglans SKA jag beställa. Älskar älskar älskar melon. Supergott + att i bodylotions osv så doftar det fantastiskt. Yummy.


Whipped Vanilla
Älskar brun/beige läppglans och läppstift, detta är inte ett undantag heller. + Att doften lockar ju också.. ;-) Waant!


I've been Naughty
Denna vill jag ha mestadels för att förpackning är cool och annorlunda men även doften skulle vara fräsch. Det är citrus. 


Twilight Woods
Detta är en shimmer body mist. Luktar awwwesooome. Doften går inte ens att beskriva , lovely. Älskar att det är shimmer i det så man blir lite skimrigt. Perfekt för en utekväll. Tycker mer om Body Mist än vanlig parfym eftersom i parfym är det alkohol och i body mist är det vatten istället. Så dom är mycket bättre. ♥



Black Raspberry Vanilla - Body Mist.



Nu över till KICKS.SE hemsida.



Lancóme .

Color Fever Gloss.

270:-



Colorful Eyeliner


Fuktsäker. Spetsen är utformad för extra precision. Linjerna kan lätt varieras från mycket tunna till kraftfulla, tjocka konturer.

Oparfymerat. Kliniskt testat.

95:- Min favorit eyeliner ♥



<-- Har denna. Matte Chocolates .

Eye Shadow Palette innehåller fem färgkoordinerade nyanser. Blanda och matcha de olika färgerna för att kreera en mjuk dagsmake-up eller en intensivare kvällsmake-up. Ögonskuggorna är rikt pigmenterade, lätta att tona och sitter säkert.

Dubbelsidig ögonskuggs-applikator medföljer. Den eleganta asken har spegellock med fönster.
175:-


Colossal Cat Eyes

Colossal Cat Eyes ger den perfekta looken med långa ögonfransar som effektfullt böjs ut från ögat. Colossal Cat Eyes ger dramatiska och intensiva ögon.

Tycker inte om Maybelline's mascaror , dock älskar jag denna. Det är nog den enda jag riktigt riktigt gillar. Eller jo jag gillar deras senaste också som heter Winged Out.



Light & Shade Eye Shadow

Den mikrofina formuleringen ger ett perfekt resultat. Rikt pigmenterad för långvarig effekt. Nyanserna i varje duo kompletterar varandra och kan användas för att skapa spännande effekter.

Dessa färger har jag:
Brilliant Oyster .

Dusty Mauve ( fanns ingen bild ) Golden Green ( ingen bild )



Cyber Glitter

Vill du bli en stjärna… Lite glitter hjälper en bra bit på vägen! Med lite glitter kan man snabbt och enkelt piffa till sin vardagsmake! Beroende på önskat resultat fäster man glittret med hjälp av exempelvis Eye Primer, Mixing Liquid, Blend & Fix eller High Tech Lighter. Tipsa kunden om att avlägsna glittret med hjälp av en torr svamp eller liknande innan hon tvättar av sig sminket. Bör användas med försiktighet i ögonpartiet av personer som bär linser.

Scorpio .
Taurus .
Universe .
Venus .

Det var allt för denna gång. Sanna ska också göra ett långt inlägg med produkter nu , ciao.

Bad news.

Hej.
Jag har en ganska tråkig nyhet att berätta. Jag ska flytta till hemmet iallafall. Jag måste. Kommer inte få ha dator eller mobil där , så jag kan inte blogga. Men Sanna får fortsätta hålla igång. Kommer därifrån var tredje helg så då får jag skriva. Ska försöka komma därifrån så snabbt som möjligt, för då får jag egen lägenhet osv. Kommer inte bli mer än 1 år. Kommer nog därifrån på ett halv år, ska göra mitt bästa. Vill inte spendera mitt sommarlov där. så ska försöka vara därifrån innan det. hope so. måste! Ska sköta mig fläckfritt! För att få åka däifrån. För deras sommarlov måste jag spendera där när jag vill va i Blge. Så ska göra allt för att slippa det..

What I bought..

Hur trött som..
Vaknade halv tio och jag hade huvudvärk. Yay! Nu har den gått över dock, skönt. Har sovit jättedåligt.
Ska snart iväg till Valbo och shoppa. John och mamma ska med för vi ska snacka om var jag ska bo. Tråkigt? Ja.
Vill inte, men måste fjäska för att få bo hos John igen. Tänker inte flytta till Hedemora, no fkn chance.

Läste det Sanna skrev om dagens outfit. Kanske också skulle börja med det. :-)
Tänkte lägga in några bilder nu på lite saker jag köpt. Har inte fotat allt, kommer antagligen göra det när jag kommer hem. Igår köpte jag ju en ny vinterjacka, vinterskor ( skitsnygga ) och en skitsnygg baddräkt från H&M. Ja , ni läste rätt. Men dom rear ju ut nu, och jag simmar ju i simhall på  vintern så.. :]

Update. Det går inte att ladda upp bilder? Weird. fkn blogg.se .. -_- Gör det när jag kommer hem från Valbo, vad jag hade på mig för smycken osv. + saker jag köpte o fota o allt det. förhoppningsvis.

/ ML.

13/11-2011

Hej hej jag har sjukt många sidor jag ska shoppa på ! tex hello kitty saker,KÄR ! så sjukgt söta saker det finns !
Men hmm vad ska jag göra idag då ? vill kolla på smink,produkter på kupolen eller något.. vilket jag och michelle brukar göra! Men det är typ ingen annan av mina kompisar som gillar sånt dom gillar typ kläder mest.så det blir väl och dra dit själv, haha nejdå men jag vet inte vad jag ska hitta på men kan ju skriva hur det blev ikväll,jag tänkte iallafall ta mig en varm ducsh snart,alltid lika mysig men jag skulle villja badda bubbelpool eller något sådan just nu men men..  imorgon är det skola.. ska försöka orka skriva innnan jag drar dit annars blir det efter skolan, Tänkte försöka typ lägga upp dagens outfit eller något om jag får till en bra bild såklart haha! (:

men kolla in dom här sötnosarna ------>


Hello kitty halsband ♥


Hello Kitty Ring ♥

kolla sidan --->http://shop.sanrio.com/on/demandware.store/Sites-eStore-Site/default/Search-GiftIdeas?cgid=All-Products&prefn1=occasion&prefv1=Graduation&shopby=occasion




/ sanna alvelius  ♥

2012 .. The end?

Hej!

Precis sett 2012, igen! Sett den MINST tio gånger. Varje gång blir jag lika ställd. Fan, tänk om det där skulle hända? Vilket det kommer göra någongång, men man vet inte när. Maya indianerna visste det för tusen år sen. Okej, skärpning Michelle! haha.

Ska iallafall lägga upp alla foton imorgon. Fick en sen födelsedagspresent av Sannish! En bodymist från The Body shop som luktar Heaven! Det är Japanese cherry blossom doft, hur gott som.. ;-) Älskar produkter o smink , Can't get enough! Folk som ser allt jag har tycker att jag borde slänga allt och att jag har för mycket, Fuck er! Jag älskar mina grejor! Fast självklart slängs det ju om det blir gammalt, fast det är nog ingen risk för mig iallafall.. ;-)

Nu ska jag lägga in lite bilder i datorn och sen kolla Café Life ( Geek som jag är ) sen resten får vi se. Eftersom jag definitivt inte kommer kunna sova så är jag nog vid datorn. Så kanske dyker upp ännu ett inlägg. Who knows.

Har tänkt börja med en grej i bloggen. Jag älskar att skriva. Noveller o allt sånt shit. Kanske kan börja lägga upp här? Ni vet, kapitel för kapitel? Kanske en kul grej. I don't knoooww.

/ ML.

Loose Weight ?

Sanna har precis åkt härifrån. Tänkte fota alla grejer imorgon istället. För det är så mörkt just nu att det går inte ens inomhus. :s

Läste nyss en tjejs blogg och jag vill gå ner i vikt, men jag mår fan dåligt när jag ser tjejer som skriver om att gå ner jämt och ständigt när dom knappt väger någonting. Dom äter i princip ingenting. Lever på vatten, bantningspiller och någon grönsak. Visst grönsaker är bra, men inte tillräckligt bra att leva på i längden. speciellt inte om du fortfarande växer.

Ska ladda upp några bilder på Facebook nu. Några bilder från shoppingen. Dom kommer upp här imorgon istället.
Vi får se om jag skriver mer. Kan inte längre sova på nätterna så jag är upp nästan till morgonen och jag sover inte länge. Sover till nio kanske. Vilket är ingenting om du somna några timmar innan. Jaja. Vi syns!

/ M.L

Bautiste.

Godmorgon.

Snart kommer Sanna hit, eller ja.. om några timmar, runt lunch. Ska hinna sminka mig och fixa håret osv. Men det hinner jag ju. Vi ska ju ut och shoppa. Roligt!

Kommer fota mycket. Kommer upp här senare i bloggen.
Vi syns kanske ikväll.

/ Michelle Lindh.



BATH AND BODY WORKS

Nu kommer ett inlägg tillägnat till min favoritbutik med produkter. Bath and body works. Helt underunderunderbar.
Kan STARKT rekomendera detta.

Shower Gel. Lovely. ♥ Detta är ifrån deras Vinter kollektion, dvs att det är Limited edition och kommer inte finnas kvar sen.



'' Loofa '' - Älskar dom, finns nu i julröd. Want. ♥ Jag har endast en i vit och en i rosa. Loofas är skitbra för att tex när du använder dusch kräm så behöver du väldigt lite till en Loofa, några klickar. Och den skummar upp lätt och det räcker till hela kroppen, i vanliga fall skulle du ha behövt mycket mer utan Loofan. Så det rekomenderar jag starkt. DOCK så säger vissa att loofas  exfolierar , som en scrub ungefär, vilket är lögn. Så fortsätt använd scrub!



Be Enchanted - Dusch Gel.
Key Fragrance Notes: Iced Pomegranate, Sugared Petals, Creamy Musk.
Det räcker inte med att jag säger ''Det luktar gott'' Bättre att jag skriver vad som står på hemsidan vilka dofter.
Så.. There you go. ( Finns Loofa i matchande färg - Lila )


Twisted Peppermint. Hand desinfektion   hand sprit med andra ord. Jag har använt sånna som stinker. Luktar superstarkt. Äckligt. Men DENNA. wow. Pepparmint. Mums. Och vanligtvis brukar jag bli väldigt torr också. Men denna gör händerna även mjuka.
Tahitian palm milk leaves hands feeling conditioned.




Body Mist. Det är som parfym fast istället för alkohol så är det vatten i. Vilket gör den mildare.

  • Fragrance Top Notes : Juicy Mandarin, Red Apple, Pear Blossom, Pimento Berry, Pink Currant Buds, Fresh Aldehydes
  • Fragrance Mid Notes : Magnolia Petals, Night Blooming Jasmine , Wild Honeysuckle
  • Fragrance Dry Notes: Gold Patchouli Leaves, Okoume Wood, Tonka Crystals, White Moss, Warm Musk

Hoppas ni gillade inlägget. Besök deras hemsida också. Om ni vill kolla bättre. www.Bathandbodyworks.com


Fashion, makeup and stuffff. :o

Tänkte börja skriva mer om det som intresserar mig. Smink, kläder osv. Ska börja lägga upp massa tips osv. Kommer bli super. SANNA du ska också tagga o göra det här , okej? ;-)

/ Michelle L.

Kommer naturligtvis fortfarande vara personliga saker såklart. Kan inte säga att jag är värsta modedrottningen osv .. jag visar det jag tycker är snyggt och tips baserade på riktigt fakta! Remember that.

Shopping in my <3 .

Imorgon kommer Sanna hit. Vi ska iväg o shoppa. Om hon tar med kameran (Ska tvinga henne) så ska jag fota ALLT jag shoppat! Ganska mycket, men det får ni stå ut med. Kommer bli ett hell of a långt inlägg! ;-)

/ Michelle Lindh ♥

Dumma i huvudet.

En grej som jag har gått och stört mig på är folk som tatuerar in sin flickväns/pojkväns namn. Det finns tjejer i min ålder som skriver: ååå nu har jag tatuerat in ******* vad dom nu heters namn , för vi kommer vara tillsammans tills vi dör. Haha det händer 2% av 100. Dom kommer bara ångra sig och ta bort med laser vilket är skit dyrt. Jag vet inte ens om jag vill tatuera mig, jag är rädd aatt ångra mig + att tjejer i min ålder dvs 16 tatuerar sig, det skulle jag aldrig våga. För man har inte samma smak som tonåring sen när man blir vuxen. Vi säger att jag vill ha typ ett hjärta i svanken ( vill absolut inte ha det, bara ett exempel) och om fem år kanske jag avskyr det. Fattar inte hur dumma människor kan bli.

/ Michelle L.

Till michelles "skitbra" föräldrar

Jag skiter totalt i om ni anmäler mig eller skickar iväg mig eller vad fan  ni kommer överens om,Fer detta är helt SJUKT !! Michelle ska väl ändå kunna få klä sig som hon själv vill göra vad hon vill ASSÅ EXAKT VAD FAN VILL NI ? michelle behöver ett hem bara för att ni inte kan ge henne det i ett och ett halvt år till! inte ett jävla emo liv..
Men nej ni vill bara vara tillsammans men herregud ni kommer göra slut någon gång i framtiden och skulle du haft michelle men nej välj en man som kollar på typ porr istället. Altså jag är så sjukt arg nu (jaha då kanske man ska in på behandligshem då) Tydligen så får man inte vara arg.. Vilken tonåring är inte det ?? och typ ännu värre super knarkar osv.. och typ slåss med alla men dom bor inte på behandligshem? Isf så kan jag bara säga en sak skicka in mig dit också då för jag har STORA PROBLEM och ett av dom ÄR ni! Så omogna.Fattar att ni alrig kommer bli vuxna medans michelle är så mycket mognare än er tillsammans !




MICHELLE du får ta bort om du vill hah.

 /sannääää

98:- Hello Kitty - Love at first sight

Hej!

Jag är en aning nervös inför imorgon. Ska till Hedemora och kolla in mitt nya hem.. Får se hur det går!
Just nu sitter jag och töntar mig i massa spel och klunkar vatten. Försöker dricka så mycket som möjligt eftersom jag är dålig på det. Snart blir det även att hoppa in i badet! Skönt ♥

Jag har handlat otroligt mycket dom här två veckorna. Har handlat för flera tusen.. och det är inte vanligt för mig. hmm. Mest smink och sånt. Ooh, men jag älskar iofs och shoppa. More money kommer på fredag eller imorgon.

Idag har jag gjort i princip ingenting. Matat ankor (ja det har jag faktiskt, tro det eller ej), det är faktiskt kul! och sen köpt två tidningar. Har ju alla tidningar som är ute i butik nu så det blev två jag aldrig köpt förr, Plaza och InTouch! Har bara hunnit läsa Intouch hittills, men ska lägga mig i badet o läsa Plaza snart.

Ha en bra kväll! Puss&Kram - Michelle Lindh


Mitt nya älskade Hello Kitty halsband! Köpt på en liten prydnadsbutik.
Kostade 98:- Love It, köpte det förra veckan! ♥

RSS 2.0